viernes, 22 de octubre de 2010

Cap a Stuttgart...

Aquesta setmana el nostre rival es el Stuttgart, equip històric fundat el 1893 i amb una llarga tradició a la Bundeslliga, màxima categoria alemanya, de la que ha sigut campió en 5 ocasions. L'última d'elles a la temporada 2006-2007.
En la temporada actual no ha tingut un molt bon inici, ocupant de moment l'última posició en la taula, fet que va portar a la destitució del que ha sigut el seu entrenador en els últims anys, Christian Gross. S'ha fet càrrec de l'equip temporalment un home de la casa, Jens Keller, que encara que no ha tret tampoc molt bons resultats en la competició alemanya, si que està aconseguint fer un gran paper en competició europea, l'Europa League, amb tres victòries consecutives i situant l'equip líder del seu grup. L'últim triomf a Europa va ser aquest dijous passat, enfront del Getafe, a l'imposar-se per 1-0, i amb total domini del partit.
Pel que fa al seu estadi, el Mercedes-Benz Arena , presenta setmana darrera setmana un ambient espectacular a les seves grades, trobant el nucli d'animació més important a la "Cannstatter Kurve" on es situa el grup ultra "Commando Cannstatt". El "Commando Cannstatt" es tracta d'un grup ultra bàsicament apolític, molt actiu a nivell de grada i impulsor a la dècada dels 90 del moviment ultra a Stuttgart i del que significava un renaixement de l'animació, al per aquells anys anomenat "Gottlieb Daimler Stadion".
  Així què no serà un rival fàcil per al nostre Sankt Pauli, però esperem que ells continuen amb la seva mala tendència i nosaltres continuem amb resultats que ens fan somiar amb... compromisos europeus la temporada pròxima??? Tot un somni!!!.

No hay comentarios:

Publicar un comentario