lunes, 18 de octubre de 2010

Nova victòria!!!

Nova victòria que ens col·loca en posicions privilegiades en la taula. Partit molt treballat per part dels nostres jugadors, que es van avançar en el marcador a la vora del descans, gràcies a un gol de Gerald  Asamoah. En la represa el Nuremberg va aconseguir la igualada a través de Mehmet Ekici, però el Sankt Pauli va fer valer la seva superioritat, tan sol vuit minuts més tard, amb un gol del gran Marius Ebbers.
I com comentavem més amunt, va estar un partit molt treballat per part dels nostres, que veien com el Nuremberg empatava de nou, tan sol tres minuts després de posar-nos per davant. El gol va ser obra de Andreas Wolf. Malgrat el cop que l'empat suposava, després de l'esforç realitzat, l'equip va saber venir-se a dalt, sabedor de la importància dels tres punts, i en el minut 82 de partit, Florian Bruns, anotava el definitiu 3-2 que ens proporcionava una nova victòria i 3 punts d'or.
Orgullosos dels nostres jugadors, orgullosos del nostre Sankt Pauli!!!